با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
در اين بخش براي شما دستور پخت و ويديوي اموزش خوراك مرغرا قرار داده ام ...
● مواد لازم: ▪ سينه مرغ: دو عدد ▪ اسفناج بخارپز : ۲۰۰ گرم ▪ پنير پيتزا : ۱۵۰ گرم ▪ آرد گندم : ۸۰ گرم ▪ سير تازه رنده شده : دو حبه ▪ سس كچاپ : ۱۰۰ گرم ▪ روغن مايع : ۱۰۰ گرم ▪ نمك و فلفل : به ميزان لازم ● طرز تهيه: سينه هاي مرغ را كه از قبل شسته ايم مقداري با گوشتكوب مي كوبيم و كنار مي گذاريم. سپس در ظرفي نمك، فلفل و آرد گندم را مخلوط كرده و سينه مرغ كوبيده شده را درون آن مي غلتانيم درون تابه با كمي روغن سرخ مي كنيم. روي مرغ هايي كه دو طرفشان سرخ شده، سس كچاپ مي ريزيم و اسفناج را كه از قبل بخارپز كرده ايم به همراه سيرهاي رنده شده روي سس مي ريزيم و در پايان پنير پيتزا را بر روي كل مواد مي ريزيم. مرغ ها را درون فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد مي گذاريم. وقتي پنير پيتزاي روي مرغ ها آب شد، مرغ ها را از فر خارج كرده و دوباره مقداري سس كچاپ بر روي آنها مي ريزيم و سرو مي كنيم.