دسر شکلاتی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
دسر شکلاتی
نوشته شده در چهار شنبه 16 فروردين 1396
بازدید : 15
نویسنده : atefe

براي شما  دستور پخت دسر شكلاتي را قرار داده ام طرز تهيه اين دسر بسيار آسان و طعم و مزه آن بسيار بي نظير است.

اين دسر يك ميان وعده بي‌نظير است كه هم مي‌توانيد به عنوان صبحانه سرو كنيد و هم به عنوان يك پذيرايي شيك و متفاوت براي مهماني‌هاي عصرانه ميل كنيد.
تهيه اين دسر دو مرحله دارد. پس از آماده كردن تركيب اوليه، لازم است رويه شكلات را هم آماده كرده و به آن اضافه كنيد. با دارچين همراه شويد.

مواد لازم دسر :

شكلات تخته
۳۰۰ گرم 
 پودر شكر
 دو قاشق غذاخوري
 مغز گردو 
۱۰۰ گرم 
 كره
 ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوري)
 بيسكوييت خرد شده
 پنج قاشق غذاخوري
كاكائو
دو قاشق غذاخوري
قهوه
يك قاشق غذاخوري
شير خشك
يك قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ 
يك عدد

مواد رويه شكلات :

 كاكائو
 يك قاشق
 كره
۵۰ گرم 
 پودر شكر
 چهار قاشق غذاخوري
آب جوش 
 پنج قاشق سوپ‌خوري
 ژلاتين
 يك ورق
زرده تخم‌مرغ 
يك عدد

طرز تهيه  شكلاتي پاييزي :
شكلات تخته را به روش بن‌ماري روي بخار، حرارت مي‌دهيم تا كاملا نرم شده و به شكل مايع درآيد.
كره را به پودر قند اضافه كرده و با همزن كاملا مخلوط مي‌كنيم. پس از آن زرده تخم‌مرغ را به اين تركيب اضافه مي‌كنيم.حالا به ترتيب پودر كاكائو، پودر قهوه و شيرخشك را هم اضافه كنيد. نوبت به شكلات تخته‌اي آب شده است؛ بايد آن را هم به اين مواد اضافه كنيم.
سپس بيسكوييت و گردو را هم اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه براي اين دسر بهتر است از بيسكوييت ساده (مانند ساقه طلايي) استفاده كنيد. بايد اين بيسكوييت را كاملا خرد كرده و بعد به اين مواد اضافه كنيد.
اين مواد را كاملا با هم تركيب مي‌كنيم تا مايع يكنواخت و غليظي به دست بيايد. حالا اين مواد را در يك ظرف مناسب مي‌ريزيم و كاملا روي آن را صاف مي‌كنيم.

طرز تهيه مواد رويۀ شكلات :
كره آب كرده و تخم مرغ را مخلوط مي كنيم. ژلاتين را در آب جوش مي‌خوابانيم. بعد از اينكه نرم شد، آب اضافي آن را جدا مي‌كنيم و پودر قند يا پودر شكر را به آن اضافه مي‌كنيم.توجه داشته باشيد كه پودر قند يا پودر شكر بايد كاملا با ورق ژلاتين تركيب شود. تا پس از اضافه كردن تركيب تخم‌مرغ و كره به آن، كاملا شفاف شده و ظاهر زيبايي به دسر شما بدهد.حالا به سراغ تركيب آماده شده دسر مي‌رويم. كافي است اين مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه كنيد. روي آن را كاملا صاف كنيد. مي‌توانيد براي تزئين اين دسر بي‌نظير از خلال پسته يا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان استفاده كنيد.روي ظرف را با سلفون بپوشانيد. سپس اين تركيب را به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس با يك نوشيدني داغ ميل كنيد.

 




:: برچسب‌ها: دسر , کیک , پاناکوتا , ژله , رولی , دسر شکلاتی ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: