در اين بخش قصد دارم كه ويديوي اموزشي به همراه دستور العمل كيك پرتقالي را براي شما قرار بدهم ...
مواد لازم
آرد 2 و نيم ليوان
شكر 1 و نيم ليوان
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
آب پرتقال 2/3 ليوان
روغن 2/3 ليوان
نمك 1/8 قاشق چايخوري
پوست پرتقال مقداري
طرز تهيه : روغن و شكر را داخل كاسه بريزيد و با همزن بزنيد تا شكر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شود سپس مقدار كمي رنده پوست پرتقال نيز اضافه كنيد. آرد ، نمك و بكينگ پودر را باهم مخلوط كنيد و چند بار الك نماييد سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه كنيد ، اب پرتقال را نيز در اين فاصله اضافه كنيد ( به اين صورت كه كمي آرد و كمي اب پرتقال مجدد كمي ارد و كمي اب پرتقال و … تا تمام شوند ، يكنواخت و آرام مخلوط كنيد ).
ته قالب را چرب كنيد يا كاغذ روغني بيندازيد سپس مايه كيك را داخل قالب بريزيد و قالب كيك را داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 45 دقيقه قرار دهيد ( 30 دقيقه اول پخت در فر را براي چك كردن باز نكنيد ).پس از پخت اجازه دهيد كيك خنك شود سپس از قالب خارج كنيد و روي ان پودر قند بپاشيد ، برش بزنيد و به همراه خامه و … سرو كنيد.نكته ها : در صورت تمايل ميتوانيد مقداري كشمش يا گردوي خرد شده به مايه كيك اضافه كنيد ، اين كيك بسيار خوشمزه و تهيه ان بسيار آسان است.